‘Door de boer is betrokken, dat waardeer ik’ - Floor Schliekelmann

Ondernemers in beeld
5/9/2024
Terug naar het overzicht

'Door de boer heeft ons heel goed geholpen met de hypotheek. Het was een hele prettige ervaring, ze zijn heel behulpzaam en nemen alle tijd.'

Floor Schliekelmann werkt sinds zes jaar onder de goed gevonden naam ‘Floormanager’ als online personal assistant. “Vanuit mijn eigen omgeving ondersteun ik ondernemers en CEO’s bijhun dagelijkse taken, zoals agendabeheer, administratieve taken, het plannen van afspraken, reisarrangementen en meer. Dat gaat vrijwel altijd op afstand. Alsik een laptop en een telefoon heb, kan ik overal werken.”

Behulpzaam en alle tijd

“Via mijn vriend ben ik bij doorde boer terechtgekomen. Mijn vriend en ik wilden een huis kopen en hij kende Karim nog van vroeger. Karim heeft ons toen heel goed geholpen met de hypotheek. Het was een hele prettige ervaring, omdat hij zo behulpzaam was en altijd de tijd nam om al onze vragen te beantwoorden. Toen dacht ik: misschien moet ik mijn administratie ook maar bij door de boer neerleggen. Dus dat heb ik gedaan.”

Lekker makkelijk

Floor vertelt dat ze daarvoor haar administratie zelf deed. “Ik vind de inkomstenbelasting heel moeilijk. Daar kreeg ik ooit wel eens hulp bij van iemand, maar die was totaal niet betrokken. Nu ik bij door de boer zit, weet ik dat het ook anders kan. Zij weten alles van mij en zijn heel betrokken, dat waardeer ik. Ik heb meestal contact met Renzo. Dat mag ook via whatsapp en dat vind ik fijn, want dat maakt het lekker makkelijk voor mij om even iets te vragen.”

Heb je een vraag?
Bel gerust.

Karim Guissouma

Hypotheekadviseur