‘Eigenlijk kan ik met al mijn financiële vragen bij door de boer terecht!’ - Romy van Driel

Ondernemers in beeld
5/9/2024
Terug naar het overzicht

'Ik reed vaak langs hun kantoor in Muiden, toen ben ik er gewoon een keertje binnengestapt.'

Als hondenpsycholoog begeleidt Romy van Driel honden en hun baasjes.“De hondengedragsconsulten die ik geef zijn altijd praktisch. Natuurlijk leg ikook dingen uit, maar ik wil dat mensen direct aan de slag kunnen met wat zeleren.” Daarnaast verzorgt Romy ook nog vier ochtenden per week een hondenuitlaatservice bij Packtraining.

‘Gewoon een keer binnengestapt’

“Via de eigenaar van Packtraining ben ik bij Door de boer terechtgekomen, dat is nu drie jaar geleden. Ik reed vaak langs hun kantoor inMuiden, toen ben ik er gewoon een keertje binnengestapt,” vertelt Romy vrolijk.

“In eerste instantie deed ik deboekhouding van mijn eigen bedrijf zelf. Maar ik wist eigenlijk niet of ik dat wel goed deed. Dat was heel fijn om die bevestiging van door de boer tekrijgen. Nu regelt Door de boer mijn btw-aangifte, mijn aangifte inkomstenbelasting en het opstellen van de jaarrekening. Eigenlijk kan ik met al mijn financiële vragen bij hen terecht. Ook toen ik afgelopen jaar een huis kocht, hebben ze me enorm goed geholpen.”

‘Ik doe wat ik leuk vind’

“Ik ben ontzettend blij dat door de boer mijn financiële zaken nu regelt. Want om eerlijk te zijn vind ik het gewoon zonde van mijn tijd om me daar ook nog in te moeten verdiepen. Ik doe wat ik goed kan en wat ik leuk vind: werken met honden. En mijn boekhouding laat ik dan met veel liefde aan de experts over.”

 

Heb je een vraag?
Bel gerust.

Erika Timmer

Verzekeringsadviseur