‘Ik vertrouw volledig op de adviezen van door de boer’ - Stefan Hammink

Ondernemers in beeld
6/12/2023
Terug naar het overzicht

'Doordat ik de mensen van door de boer inmiddels goed ken,schakelt het heel makkelijk'

Bouwbedrijf Hammink Bouw is gespecialiseerd in verbouwingenen renovaties van projecten in het hogere segment. Stefan Hammink, de eigenaarvan het bouwbedrijf, laat zijn financiële zaken al ruim achttien jaar regelendoor de boer.

Zakelijk en privé

“Via mijn ex-compagnon leerde ik Gerben de Boer kennen. Dat is nu ruim achttien jaar geleden, toen was het bedrijf nog van Gerben en zijnbroer. Ik kwam – en kom nog steeds – vaak op het kantoor van door de boer. Zois Karim, die inmiddels mede-eigenaar is van door de boer, een goede vriend vanme geworden,” vertelt Stefan.

“In eerste instantie kwam ik bij doorde boer voor de opstart van het bedrijf dat ik toen had. Daarna hebben ze meook geholpen met de aankoop van een bedrijfspand, met mijn hypotheken – zowel zakelijk als privé – en de afwikkeling van een oude vof. Ik laat ook mijn zakelijke en privé verzekeringen regelen door de boer.”

‘Een belletje is al voldoende’

“Doordat ik de mensen van door de boer inmiddels goed ken,schakelt het heel makkelijk. Als ik iets wil vragen, of iets nodig heb, is een belletje al voldoende. Het contact is heel laagdrempelig, dat is fijn. Uitervaring weet ik dat het goedkomt als door de boer dingen voor me regelt. Ikvertrouw volledig op de adviezen de ze me geven.”

Heb je een vraag?
Bel gerust.

Karim Guissouma

Hypotheekadviseur