‘Door de boer is lekker rechtdoorzee’ - Diederik Bots

Ondernemers in beeld
5/9/2024
Terug naar het overzicht

"Ik zit al zo’n twaalf jaar bij door de boer en dat bevalt goed. Gerben is lekker rechtdoorzee. En ze zijn niet duur.”

Sinds ruim tien jaar organiseert Diederik Bots met zijn bedrijf Pampus Events activiteiten en evenementen op heteiland Pampus. “Vroeger verhuurde ik zeilboten. In het voor- en naseizoen organiseerde ik daarbij ook bedrijfsevenementen. Zo kwam ik een keer op Pampusterecht. Dat beviel zo goed dat ik steeds meer evenementen daar ben gaan doen. Zo is Pampus Events ontstaan.”

Dé boekhouder van Muiden

“Door de boer is dé boekhouder van Muiden. En aangezien ik in Muiden woon is het een logische keuze om bij door de boer mijn boekhouding te laten doen. Daarvoor zat ik bij een anderepartij, maar daar was ik ontevreden over: ik vond ze niet goed en bovendien te duur. Nu zit ik al zo’n twaalf jaar bij door de boer en dat bevalt goed. Gerben is lekker rechtdoorzee. En ze zijn niet duur.”

Ook mijn bedrijfsverzekeringen

“Alles rondom mijn boekhouding bespreek ik altijd met Harold. Maar als ik financiële vragen heb, dan bel ik Gerben. Hij helpt altijd. Voor Pampus Events heb ik ook mijn bedrijfsverzekeringen via door de boer geregeld. Fijn om dat allemaal bij elkaar te hebben. Ik vind de boekhouding en verzekeringen allemaal veel te veel gedoe, ik heb wel andere dingen te doen. Dus ik laat het graag door de boer doen!”

Heb je een vraag?
Bel gerust.

Gerben de Boer

Financieel adviseur