‘Zakendoen is gunnen en bij door de boor gaat dat twee kanten op’ - Etienne Schenker

Ondernemers in beeld
2/2/2024
Terug naar het overzicht

'Karim en Gerben zijn hele leuke jongens, eigenlijk is iedereen op kantoor bij door de boer leuk.'

Vanuit zijn bedrijf Werkze Management bv wordt Etienne Schenker als senior interimmanager ingehuurd door financiële instellingen om veranderingen bij de betreffende organisatie in goede banen te leiden en problemen op te lossen. “Soms doe ik projecten van een half jaar, maar het kan ook drieënhalf jaar zijn, dat wisselt enorm.”

‘Bevalt goed’

“Rond 2008 heeft een vriend me geïntroduceerd bij Gerben de Boer. De samenwerking beviel meteen heel goed, daarom zit ik er nu na zestien jaar nog steeds. Door de boer heeft me geholpen met mijn hypotheek. Ze doen ook mijn belastingaangifte, zowel zakelijk als privé, en mijn jaarstukken. En de aangiftes van mijn vrouw en zoon doen ze ook,” vertelt Etienne.

‘Hele leuke jongens’

“Karim en Gerben zijn hele leuke jongens, eigenlijk is iedereen op kantoor bij door de boer leuk. En dat vind ik belangrijk. Zakendoen is gunnen en dat werkt beide kanten op. Ik hoef maar te bellen en ze staan voor me klaar, dat is heel fijn. Ik ben inmiddels op een punt aangekomen dat ik meer over mijn pensioen moet gaan nadenken. Daarover laat ik me ook zonder twijfel adviseren door de boer.”

 

 

No items found.

Heb je een vraag?
Bel gerust.

Harold Bos

Boekhouder